SSPL UUTISET

Timo Kouki on ilmoittanut, ettei hän alkuperäisestä poiketen ota vastaan toiminnanjohtajan tehtävää 1.9.2020. Kouki perustelee ratkaisuaan henkilökohtaisilla syillä, eikä tapahtumaan sisälly dramatiikkaa. Liitto kunnioittaa Koukin ratkaisua ja toivottaa hänelle hyvää ja menestysekästä jatkoa.

Ari Maskonen3

Suomen Sopimuspalokuntien Liitto on valinnut 1.9.2020 alkaen uudeksi toiminnanjohtajaksi Ari Maskosen. Maskonen on Kellokoskelainen perheenisä, joka on aikuisiällä löytänyt palokuntatoiminnan, jossa on ollut mukana niin operatiivisessa hälytystoiminnassa, kuin myös erilaisissa kehittämishankkeissa. Maskosella on vahva kokemus järjestötyöstä ja yhdistyshallinnosta sekä osaamista erilaisten projektien hallinnasta ja toteutuksesta.

Uuden toiminnanjohtajan vaihdos ennen varsinaisen työn aloittamista ei vaikuta oleellisesti Suomen Sopimuspalokuntien Liiton normaaliin toimintaan. Jäsenistöä ja yhteistyökumppaneita palvelee normaaliin tapaan Liiton toimistolla järjestöpäällikkö Aleksi Peurala, johon voi jatkossakin olla yhteydessä mieltä askarruttavissa palokunta-asioissa.

 

 

Yhteystiedot

Suomen Sopimuspalokuntien Liitto ry

Männistöntie 2 04500 KELLOKOSKI
toimisto(a)sspl.fi

Toiminnanjohtaja
Ari Maskonen
050 567 5179

Järjestöpäällikkö
Aleksi Peurala
040 080 3215